Go to Top


St. Joseph's Medical Center Pavilion Post-Partum Suite

St. Joseph’s Medical Center needed to expand their existing Postpartum Department due to a corporate merger that would add a significant number of patients to their current population. Nacht & Lewis was tasked with creating a functional 10-patient Postpartum unit within the existing planned warm-shell building space in the existing Women and Infants Center.

Nacht & Lewis responded by collaborating with the Nursing Administrator and Nursing Staff to create a new Postpartum space with a nice, open feeling utilizing daylight, material and color. The space was designed to provide additional rooms for patient recovery and improve staff and patient workflows within the overall department.

Services:

  • Programming
  • Planning
  • Master Planning
  • Conceptual Design Development
  • Schematic Design Development
  • Construction Documents
  • Plan Review
  • Bidding
  • CA Phase Services
  • Project Closeout

CLIENT:

St. Joseph’s Medical Center

LOCATION:

Stockton, CA

SIZE:

6,660 s.f.

COMPLETION DATE:

February 2017

DELIVERY METHOD:

Design-Build